Reinder en wijn, WIJNDER Import

Hebt u vragen of wilt u meer informatie over activiteiten en/of producten van Reinder en wijn en/of WIJNDER Import aarzel dan niet om contact op te nemen. Bezoeken kan op afspraak.
Ontvangt u graag de digitale nieuwsbrief folder? Ongeveer 8 per jaar stuur ik een actuele folder met aanbiedingen en/ of bijzonderheden. Meld u HIER aan. Afzeggen kan op elk moment.

Reinder Slager
0031 6 24 23 54 62

info@reinderenwijn.nl

Schellerpad 28
8017AM Zwolle, Nederland

KVK nr 08181097
BTW nr NL001592827B66

www.wijnderimport.nl
www.reinderenwijn.nl
Facebook: @wijnderimport  en  @reinderenwijn
Instagram: @wijnderimport

 

Bezorging: indien mogelijk voeren wij de bezorgingen zelf uit. Voor alle bestellingen geldt dat deze, bij een bestelling vanaf 3 flessen, binnen Zwolle gratis worden bezorgt op afspraak. Tot 3 flessen €2,95 bezorgkosten in Zwolle. Bezorging verder dan 5 km vindt plaats in overleg tegen voorafgesproken bezorgkosten.
Bezorging via PostNL is ook mogelijk, tot 6 flessen is de bijdrage in de verpakking en verzendkosten €7,95 per aflevering. Grotere volumes in overleg. De verzending vindt plaats via Flespakket, dus goed verpakt en altijd verzekerd.

Betaling: betaling vindt vooraf plaats via factuur of met pin bij aflevering.

Foto Reinder Slager

Reinder Slager

Welkom bij Reinder en wijn en Wijnder Import! Mijn motto: ‘Wijnkenner is leuk, wijnliefhebber is beter’. Als professioneel wijnliefhebber deel ik mijn passie voor wijn graag met u. Vanuit mijn ruime kennis en ervaring op gebied van wijn en gastronomie neem ik u graag mee in de wereld van wijn!