Wat is er nou mooier dan samen met familie, vrienden of collega's samen te zijn, te genieten en daarbij een goed glas wijn te drinken! En natuurlijk wil u zich dan niet druk hoeven maken over de wijn?! Daarom:  wilt u volledig ontzorgt worden voor de wijn? of wilt u op uw locatie(s) of (bedrijfs)bijeenkomst speciale aandacht geven aan wijn?

Dan verzorg ik graag verzorg de wijn bij u!wijncatering

  • Op uw bedrijfslocatie
  • Op uw feest
  • Op uw zakelijke bijeenkomst
  • Op uw familiedag
  • Op uw festival


Alles wordt verzorgd, van inkoop en glazen tot de afwas. Uw wensen zijn daarin leidend. En natuurlijk kan er altijd een toelichting gegeven worden op de wijnen. Want weten wat je drinkt maakt het nog leuker en lekkerder.

NIEUW!! Binnenkort ook de wijnfiets van Zwolle. Een mobiele wijnbar die je binnenkort overal in Zwolle kunt tegenkomen! 
Deze wijnfiets is een mobiele wijnbar waarmee we overal kunnen komen! Geen tuindeur houdt ons tegen en we zijn dan ook eenvoudig in te schakelen bij kleinere gelegenheden zoals verjaardagen familiefeestjes, tuinparty's, vrijgezellenfeestjes of buurtbarbeque's.
De lekkerste wijnen bij u thuis geserveerd en dat voor vriendelijke prijzen! Houdt de site van de zwolse wijnfiets (wijnfietszwolle.nl) in de gaten voor ontwikkelingen en natuurljik kunt u contact opnemen via mail of telefoon/whattsapp (06-24235462) als u alvast meer informatie wilt!

 Bij de keuze van wijnen is uw wens leidend, van alledaags en mooi geprijsd tot speciaal en exclusief. Daarbij beschikken wij over onze eigen wijn import (Wijnder import) waardoor we speciale en niet alledaagse wijnen kunnen schenken. Zoals wijnen uit de Molise of wijnen uit de Ahr. Daarbij is het is mogelijk de wijn te vergezellen van bijvoorbeeld ambachtelijk brood, de lekkerste worsten of mooie bijpassende kaasjes (naast de wijnen eventueel kan ook gezorgd worden voor biologische sappen en/of biologische (speciaal) bieren).

Op deze manier heeft u nergens omkijken naar en kunt er gerust op zijn dat u en uw gasten maximaal kunnen genieten van een goed glas wijn.

Neem contact op voor de mogelijkheden

 

NB natuurlijk is in deze tijd van corona alles anders. Graag bekijk ik met u wat er binnen de richtlijnen mogelijk is!

 

Foto Reinder Slager

Reinder Slager

Welkom bij Reinder en wijn en Wijnder Import! Mijn motto: ‘Wijnkenner is leuk, wijnliefhebber is beter’.