Wat is er nou mooier dan samen met familie, vrienden of collega's samen te zijn, te genieten en daarbij een goed glas wijn te drinken! En natuurlijk wil u zich dan niet druk hoeven maken over de wijn?! Daarom wilt u volledig ontzorgt worden voor de wijn? of wilt u op uw locatie(s) of (bedrijfs)bijeenkomst speciale aandacht geven aan wijn?

Graag verzorg ik uw wijn:

  • Op uw bedrijfslocatie
  • Op uw feest
  • Op uw zakelijke bijeenkomst
  • Op uw familiedag
  • Op uw festival

wijncateringAlles wordt verzorgd, van inkoop en glazen tot de afwas. Uw wensen zijn daarin leidend. En natuurlijk kan er altijd een toelichting gegeven worden op de wijnen. Want weten wat je drinkt maakt het nog leuker en lekkerder.

Ook in de keuze van wijnen is uw wens leidend, van alledaags en mooi geprijsd tot speciaal en exclusief. Daarbij beschikken wij over onze eigen wijn import (Wijnder import) waardoor we speciale en niet alledaagse wijnen kunnen schenken.
Het is mogelijk de wijn te vergezellen van bijvoorbeeld ambachtelijk brood, de lekkerste worsten of mooie bijpassende kaasjes (naast de wijnen eventueel kan ook gezorgd worden voor biologische sappen en/of biologische (speciaal) bieren).

Op deze manier heeft u nergens omkijken naar en kunt er gerust op zijn dat u en uw gasten maximaal kunnen genieten van een goed glas wijn.

Neem contact op voor de mogelijkheden!

NB natuurlijk is in deze tijd van corona alles anders. Graag bekijk ik met u wat er binnen de richtlijnen mogelijk is!

Foto Reinder Slager

Reinder Slager

Welkom bij Reinder en wijn en Wijnder Import! Mijn motto: ‘Wijnkenner is leuk, wijnliefhebber is beter’. Als professioneel wijnliefhebber deel ik mijn passie voor wijn graag met u. Vanuit mijn ruime kennis en ervaring op gebied van wijn en gastronomie neem ik u graag mee in de wereld van wijn!