Peter Kriechel
2019
Duitsland, Ahr
€22,50

De hele Vinolution serie, rood, wit en rose.
BBQ Actie Duitse Wijn: normaal €31,35 nu €27.50 (inclusief verzending).

100% Ahr wijnen. De rode vinolution is een blend van cabernet en spatburgunder, de rose is 100% spatburgunder en de wit is 100% kerner late oogst.

Toegankelijke wijn voor elke moment. Uitstekende prijs kwaliteits verhouding. Uitermate geschikt voor bbq, feestje of een festival. Ook voor de horeca zeer geschikt!

BBQ Actie Duitse wijn: €27,50 inclusief verzending.

 

 -- BESTEL -

 

Deze rose is een pure verfrissing!

Ervaar deze heerlijk ongecompliceerde roséwijn, geschikt voor elk moment en heel veel gerechten. Het fijne vleugje rozen en aardbeien is opwekkend en maakt deze Rosé een perfect drankje voor bijvoorbeeld warme zomeravonden in goed gezelschap.

 

Deze witte wijn is een explosie van aroma's!

Deze witte wijn is een echte frisse fruitbom en past perfect bij lichte gerechten zoals vis en verse salades. Maar ook uitstekend geschikt als aperatief Geniet van deze witte wijn met vrienden op een zorgeloze bbq of een feestje of als gezellig aperitief in de kamer of het terras!

 

Deze rode wijn is vol en fris tegelijk!

Prima voor bij het eten, zoals een bbq. Maar met zijn elegante smaak van bramen, pruimen en vele andere donkere vruchten is deze rode wijn ook een charmante begeleider van een Italiaanse avond met pizza en pasta. Eet smakelijk!

 

NB Levering vindt plaats na betaling. Houdt er rekening mee dat verzending in deze tijd langer kan duren.
Bezorging binnen Zwolle met €5,00 korting,

Foto Reinder Slager

Reinder Slager

Welkom bij Reinder en wijn en Wijnder Import! Mijn motto: ‘Wijnkenner is leuk, wijnliefhebber is beter’. Als professioneel wijnliefhebber deel ik mijn passie voor wijn graag met u. Vanuit mijn ruime kennis en ervaring op gebied van wijn en gastronomie neem ik u graag mee in de wereld van wijn!