De hele Vinolution serie, rood, wit en rose. De lente in het glas! Het tuinsiezoen komt er weer aan. Heerlijk met elkaar genieten van het buitenleven, met natuurlijk bijpassend eten en drinken. 

Deze wijnen zijn uitermate geschikt voor bij de barbeque of een (tuin)feestje. Toegankelijk en smaakvol, heerlijk doordrinkbaar.

Ook voor de horeca zeer geschikt! Toegankelijke wijn voor elk moment. Met een uitstekende prijs kwaliteits verhouding. Voor €7,25 per fles of €21,00 voor de serie van rood, wit en rose. 

---

De rose is een pure verfrissing!
Ervaar deze heerlijk ongecompliceerde roséwijn, geschikt voor elk moment en heel veel gerechten. Het fijne vleugje rozen en aardbeien is opwekkend en maakt deze Rosé een perfect drankje voor bijvoorbeeld warme zomeravonden in goed gezelschap.

De witte wijn is een explosie van aroma's!
Deze witte wijn is een echte frisse fruitbom en past perfect bij lichte gerechten zoals vis en verse salades. Maar ook uitstekend geschikt als aperatief. Geniet van deze witte wijn met vrienden op een zorgeloos feestje of als gezellig aperitief in de kamer of het terras!

De rode wijn is mooie vol maar toch ook fris.
Prima voor bij het eten, zoals een bbq. Maar met zijn elegante smaak van bramen, pruimen en vele andere donkere vruchten is deze rode wijn ook een charmante begeleider van een Italiaanse avond met pizza en pasta. Eet smakelijk!

---

Alle 3 zijn het 100% Ahr wijnen. De rode vinolution is een blend van cabernet en spatburgunder, de rose is 100% spatburgunder en de wit is 100% kerner late oogst.

Foto Reinder Slager

Reinder Slager

Welkom bij Reinder en wijn en Wijnder Import! Mijn motto: ‘Wijnkenner is leuk, wijnliefhebber is beter’. Als professioneel wijnliefhebber deel ik mijn passie voor wijn graag met u. Vanuit mijn ruime kennis en ervaring op gebied van wijn en gastronomie neem ik u graag mee in de wereld van wijn!