De zomer staat voor de deur en voor velen komen ook de vakanties dichterbij...    folder

... dit jaar wellicht wat anders dan de afgelopen jaren. De zon schijnt volop met zo nu en dan een (flinke) frisse bui, en ook voor de komende tijd ziet het weer er uitstekend uit!
Waar we kunnen zijn we weer voor een groot deel buiten of dat nu in de tuin is, in het park of op de camping. En wat is er nu heerlijker dan een mooi koel glas, verfrissende wijn als begeleider. Dat kan als aperitief of bij een maaltijd zoals een bbq, maar altijd geven die verfrissende smaken van het vergiste druivensap een extra dimensie. Joie de vivre ofwel levensvreugde!

Daarom nu een Folder_terraswijnen  met heerlijke terraswijnen uit het assortiment van Wijnder Import. Wijnen uit Duitsland, Italie en Spanje. En ik heb een nieuw wijnhuis uit de Moezel kunnen toevoegen, met mooie Rieslings. Weingut Lütz een klein familiebedrijf uit de Mittel Mosel (bij het stadje Pünderich) heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Door hun werkwijze in de wijngaard en de wijnkelder kan hun wijn ook als vegan wijn worden gekwalificeerd.
Hun frisse Riesling Kabinett staat in deze folder.

Bestellen kan zoals altijd op verschillende manieren, via de mail (info@reinderenwijn), via telefoon (06-24235462) of via Whattsap.
Ik zou zeggen proost en geniet van het mooie weer!

Foto Reinder Slager

Reinder Slager

Welkom bij Reinder en wijn en Wijnder Import! Mijn motto: ‘Wijnkenner is leuk, wijnliefhebber is beter’. Als professioneel wijnliefhebber deel ik mijn passie voor wijn graag met u. Vanuit mijn ruime kennis en ervaring op gebied van wijn en gastronomie neem ik u graag mee in de wereld van wijn!