De serie wijnen van Kreuzberg die leverbaar zijn via Wijnder Import of Reinder en Wijn bevat zowel instap wijnen als topcuvees. Eventueel zijn van de Grosse Gewachs nog enkele oudere jaren beperkt leverbaar.

De H.J. Kreuzberg Winery werd in 1953 opgericht door Hermann-Josef Kreuzberg Senior - vertegenwoordiger van de Dernau Winegrowers' Association. Vandaag beheren Ludwig Kreuzberg en Frank Josten het landgoed, dat is uitgegroeid tot in totaal 9 hectare. Zij zijn verantwoordelijk voor de keldertechniek, de wijngaarden en de verkoop. Ludwig en Frank, in samenwerking met hun keldermeester A. Schamaun, weten de basis te leggen voor meer dan uitstekende wijnen. De meeste rode wijnen zijn gerijpt in oude eikenhouten vaten of barriques.
Weingut Kreuzberg is een van de beroemdste wijnproducenten in het Ahrgebied en behoort tot een van de 100 beste Duitse wijnhuizen.

Foto Reinder Slager

Reinder Slager

Welkom bij Reinder en wijn en Wijnder Import! Mijn motto: ‘Wijnkenner is leuk, wijnliefhebber is beter’. Als professioneel wijnliefhebber deel ik mijn passie voor wijn graag met u. Vanuit mijn ruime kennis en ervaring op gebied van wijn en gastronomie neem ik u graag mee in de wereld van wijn!